TERMÉKEINK


Ágazati célszoftvereink lefedik a,

Minden irányban egyedi modulokkal rendelkezünk és a további szoftverek kapcsolhatók a specializált részekhez:

Pénzügy modul: Pénzügy modulunk több, mint általános számlázó program, képes az automatikus, akár tömeges számlázásra, képes a kintlévőség nyomon követésére és kezelésére. Alkalmas a kiadott számlák kezelésére, a tartozások nyomon követésére, illetve az ezekből az adatokból lehetséges döntések támogatására.

HR Modul: A vállalkozások erőforrásai közül kiemelt fontossággal bír a humánerőforrás kezelése, mivel az üzleti eredmények elérése érdekében jól felkészült, megfelelő szervezeti keretek között tevékenykedő munkaerőre van szükség. A humánerőforrás gazdálkodási rendszer az egységes nyilvántartásán keresztül segít megalapozott döntéseket hozni a céggel kapcsolatban álló́ minden személyre vonatkozóan. Tartalmazza a munkatársakkal kapcsolatos személyügyi, munkaidő és szabadság nyilvántartást.

CRM és feladatkezelés: Az ügyfélkapcsolati rendszerben az ügyféllel kapcsolatos minden esemény, pl. Ki Kinek, Mikor, Mit, Miért, Hogyan - rögzítésre kerül az első kapcsolatfelvételtől egészen addig, amig az Ügyfél - Ügyfél marad. Így az ügyfelekkel való́ kapcsolattartás, a belső munkafolyamatok összessége, szervezetten és összehangoltan irányítható́, oly módon hogy az ügyfél folyamatosan fókuszban legyen a további értékesítés érdekében.

Raktárkezelő modul, melynek feladata a készletmozgással együtt járó bizonylatok készítése, korlátlan számú raktár készletének nyilvántartása, kezelése. A készletekkel kapcsolatos műveleteket a rendszer a háttérben automatikusan elvégzi a készletmozgással járó bizonylatok (pl. foglalás, kimenő vagy bejövő szállítólevél) készítése során. A program készleteink értékét is nyomon követi, mégpedig az automatikusan számított utolsó beszerzési áron, mérlegelt átlagáron, vagy a cikk törzslapon megadható szállítói beszerzési áron vagy elszámoló áron, illetve FIFO értéken. Lehetőséget ad a különböző raktárközi mozgások rögzítésére, illetve beállítása esetén vevői szállítólevél készítésekor az automatikus raktárközi mozgásra, amennyiben a választott raktárban nincs elegendő mennyiség. A normál raktárkészlet mellett nyilvántarthatók a dolgozók részére átadott készletek (eszközök, anyagok), valamint a saját felhasználásra került termékek is. Minden készletbizonylat utólag visszakereshető, és kimutatások segítségével kiválasztott időszakra összesíthető. Raktárkezelés során lehetőség van az egyes raktárokon belül raktárhelyek (pl. állvány-polc-sor) rögzítésére és használatára is

Gyártás: A gyártás modul segíti azon rendelések kezelését, amelyhez gyártásra van szükség, A modul a gyártási folyamatokban megadott nyersanyag igény alapján képes előrejelzéseket készíteni, hogy egy adott gyártáshoz mekkora nyersanyag szükségletre van szükség, és az a raktárban jelenleg fellelhető-e. A rendszerbe rögzíthetők receptúrák, amik egy-egy késztermék gyártási folyamat lepéseit tartalmazzák. Megadható́, hogy milyen nyersanyagból (mennyiség, és nyersanyag típus) mekkora mennyiségű késztermék keletkezik. A rendszer részei folyamatosan bővíthetőek a szükséges feladatokat támogató funkciókkal, hogy a lehető legtöbb adminisztrációs terhet levegye a felhasználókról.