EGYEDI SZOFTVEREK


A hazai KKV szektor az elmúlt időszakban sokat fejlődött a szoftverfelhasználás terén, felértékelődött a digitális 2 technológiák szerepe. A vállalkozások rájöttek, hogy folyamataik megfelelő kezeléséhez és gazdálkodásuk belső átláthatóságához szükséges az egyedi vállalatirányítási rendszerek használata.

Főbb előnyei: Szoftverrendszer használatával jelentősen csökken az adminisztrációra, nullára redukálódhat az emberi mulasztásból származó hiba lehetősége. A rendszer használatával drámaian nagy a munkaidő megtakarítás, így a felszabaduló munkavállalókat más feladatokra is át lehet csoportosítani, vagyis jelentős anyagi megtakarítás érhető el.

Komplexitás: A szoftverrendszer tartalmazza az általános vállalatirányítási funkciókat, amelyeknek a segítségével a szervezet egyéb tevékenységeit támogatja, oly formában, hogy kevesebb időt kell szánni az adminisztrációra. Az adatok egy központosított adatbázisban tárolva találhatóak, így kevesebb helyen kell kezelni őket manuálisan, így a rendszer csökkenti az adat eltérésekből adódó hibákat.

Az egyedi szoftverek használata, időt takarít meg és átláthatóságot biztosít, valamint alkalmazkodik a Home Office munkavégzéshez.